Uw eigen website

U krijgt een eigentijdse en volledig zelf te personaliseren website die perfect werkt op pc’s, tablets en smartphones. Bepaal uw stijl, logo, lay-out en kleurkeuze met een diversiteit aan instelbare parameters en unieke thema’s. Ondersteuning voor onder andere Nederlands, Frans, Engels, Duits, etc …

 

 

Bijlagen

Bewaar automatisch al uw mails, documenten en bijlagen van uw klanten in contacten en dossiers. Documenten en bijlagen kunnen ongelimiteerd toegevoegd worden op de website bij uw voertuigen.

Eigen categorieën

Presenteer uw voertuigen in de standaard categorieën of bepaal zelf eigen categorieën zodat onze zoekfilters de klanten naar de geschikte voertuigen leiden.

Voertuig fiches

Met Cloud Hammer maakt u in een enkele klik een voertuig fiche.

Facturen

Offertes, bestelbonnen en facturen maken met Cloud Hammer is kinderspel. U factureert in eigen naam of in naam van derden. Alle facturen worden tevens op uw website ter download aangeboden aan uw klanten.

Contactbeheer

Beheer uw contacten (klanten en leveranciers) in het online beheersysteem. Importeer bestaande contacten, maak de link tussen bedrijven en contactpersonen en Cloud Hammer controleert de EU BTW nummers op geldigheid.

Dossierbeheer

Beheer uw verkoopovereenkomsten in dossiers, zo wordt alles netjes gebundeld voor een vlotte afhandeling.

Marketing

Bezoekers kunnen zich op de site registreren: een ideale manier om uw potentiële klanten te blijven informeren. Bezoekers kunnen uw voertuigen delen op diverse sociale media (Facebook, Twitter, …)

Contacteer ons vandaag om gebruik te maken van deze speciale actie!

Neem contact op

Neem contact met ons op en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.